2019 în cinematografie

2019 în cinematografie

Cum sezonul premiilor se apropie vertiginos, o retrospectivă cinematografică a acestui an ar trebui mai mult ca sigur să menționeze filme ca Black Panther, Roma, BlacKkKlansman, Mary Poppins Returns. Însă ar trebui să ne uităm puțin și la surprizele pe care ni le pregătește anul următor.

2019 poate fi numit și anul întoarcerii în copilărie și nu numai, pentru mai multe motive.

Dumbo, Aladdin și Lion King primesc o nouă versiune live action. Frozen primește o continuare, la fel și Toy Story și Secret Life of Pets. Pikachu devine detectiv. Vom afla sfârșitul cronicilor familiei Skywalker. Captain Marvel se va alătura Răzbunătorilor în lupta împotriva lui Thanos în Endgame. Ariciul Sonic se va muta și el pe marile ecrane.

Quentin Tarantino îi readuce împreună pe Margot Robbie și Leonardo DiCaprio în Once Upon a Time in Hollywood. Hercule Poirot se întoarce, după Crima din Orient Express, în Moarte pe Nil. Bill Skarsgård se întoarce ca Pennywise, 25 de ani mai târziu, în IT:Chapter Two. Iar după succesul răsunător al Bohemian Rhapsody, anul viitor vom putea vedea Rocketman, cu Taron Egerton cântând din nou melodiile lui Sir Elton John.

Anul viitor se anunță la fel de prolific din punct de vedere cinematografic ca 2018, așa că tot ce ne mai trebuie acum ca să ne bucurăm de aceste filme este timp.

Sursă foto: https://www.imdb.com/title/tt6105098/“A nu fi bun la nimic” – Avantaj sau tragedie?

“A nu fi bun la nimic” – Avantaj sau tragedie?

Life is Vibe

Life is Vibe

0