SummerOn!

SummerOn!

Odată cu sosirea vacanței și a sezonului estival, vom avea mai mult timp liber, iar pentru serile în care nu ieșiți în oraș vă propun o listă de zece filme pe care trebuie să le vedeți vara aceasta. Fără să ne mai lungim, iată topul!

Sursă foto: https://www.imdb.com/

  Julie & Julia  O poveste culinară desfășurată pe două continente diferite, care te îndeamnă să cunoști ”aromele” vieții.

 Julie & Julia

O poveste culinară desfășurată pe două continente diferite, care te îndeamnă să cunoști ”aromele” vieții.

Mamma Mia!   O nuntă cu peripeții pe malul Mării Mediterane, spusă prin prisma celor mai frumoase hituri ale trupei ABBA.

Mamma Mia!

O nuntă cu peripeții pe malul Mării Mediterane, spusă prin prisma celor mai frumoase hituri ale trupei ABBA.

The Intern  Ben Whittaker (Robert De Niro) este un pensionar rămas văduv, care se angajează ca intern la un site de modă și descoperă că mediul de muncă nu mai e chiar așa cum își amintea el.

The Intern

Ben Whittaker (Robert De Niro) este un pensionar rămas văduv, care se angajează ca intern la un site de modă și descoperă că mediul de muncă nu mai e chiar așa cum își amintea el.

Song Of The Sea  O aventură spirituală despre descoperirea de sine, povestită din perspectiva unei fetițe pe nume Saoirse.

Song Of The Sea

O aventură spirituală despre descoperirea de sine, povestită din perspectiva unei fetițe pe nume Saoirse.

The Social Network  Mark Zuckerberg, student la Harvard, pune bazele rețelei sociale care va fi cunoscută drept Facebook câțiva ani mai târziu.

The Social Network

Mark Zuckerberg, student la Harvard, pune bazele rețelei sociale care va fi cunoscută drept Facebook câțiva ani mai târziu.

Flipped  Iubirea nu este mereu atât de simplă pe cât pare, mai ales atunci când ești un băiat de clasa a VIII-a care nu înțelege fetele.

Flipped

Iubirea nu este mereu atât de simplă pe cât pare, mai ales atunci când ești un băiat de clasa a VIII-a care nu înțelege fetele.

Southpaw  Povestea unui boxeur care rămâne văduv după ce soția sa moare într-un mod tragic, și care acum încearcă să-și crească fiica singur și să-și refacă viața.

Southpaw

Povestea unui boxeur care rămâne văduv după ce soția sa moare într-un mod tragic, și care acum încearcă să-și crească fiica singur și să-și refacă viața.

The Proposal  Ce se întamplă atunci când șefa ta te cere în căsătorie ca să-și păstreze viza valabilă?

The Proposal

Ce se întamplă atunci când șefa ta te cere în căsătorie ca să-și păstreze viza valabilă?

Good Will Hunting  Will Hunting, un om de serviciu de la M.I.T. este foarte talentat la matematică, însă refuză să-și împartă genialitatea cu restul lumii. Totul se schimbă când un psiholog care folosește metode neortodoxe îi deschide ochii.

Good Will Hunting

Will Hunting, un om de serviciu de la M.I.T. este foarte talentat la matematică, însă refuză să-și împartă genialitatea cu restul lumii. Totul se schimbă când un psiholog care folosește metode neortodoxe îi deschide ochii.

The Invisible Guest  Un antreprenor de succes este prins în mijlocul unei crime nerezolvate, însă adevărul este greu de scos la suprafață, iar suspansul continuă să crească atâta timp cât criminalul nu este găsit.

The Invisible Guest

Un antreprenor de succes este prins în mijlocul unei crime nerezolvate, însă adevărul este greu de scos la suprafață, iar suspansul continuă să crească atâta timp cât criminalul nu este găsit.

Iubirea și călătoriile ei

Iubirea și călătoriile ei

Pledoarie muzicii românești

Pledoarie muzicii românești

0