Avicii, un DJ deosebit

Avicii, un DJ deosebit

       Avicii, un DJ deosebit       

       Acum câteva săptămâni, DJ-ul Avicii, pe numele său real Tom Bergling, cunoscut de milioane de oameni din întreaga lume a decedat, lăsându-ne pe noi, fanii săi, fără un alt artist care a reușit să ne bucure de fiecare dată când pășea pe scenă. La fel ca fiecare personalitate celebră care a ajuns pe lumea cealaltă, el va rămâne viu în sufletele noastre, iar melodiile lui vor fi ascultate în continuare, poate chiar cu și mai mult entuziasm decât până acum.

      Începându-și cariera la numai 16 ani, Avicii a reușit să se remarce repede în lumea muzicală, astfel încât, în anul 2011, melodia sa în colaborare cu David Guetta, "Sunshine", a fost nominalizată la premiile Gramy, la categoria cea mai bună piesă dance. În același an, acesta lansează hitul "Levels", care a ajuns în topul a numeroase țări, cum ar fi Franța, Spania sau Regatul Unit. Performanțele sale cele mai notabile sunt clasarea pe locul 3 în topul anual "Top 100 DJs" atât în 2012, cât și în 2013. De asemenea, acesta a lansat și alte melodii ce au avut un impact pozitiv la public, câteva dintre ele fiind "Wake me up", "The nights", "Hey, brother" sau "Waiting for love".

       Deși s-a retras din a mai concerta în anul 2016, muzica sa a fost și este ascultată în continuare în toate colțurile lumii. De-a lungul carierei sale, Avicii a avut două turnee. Primul a avut loc în 2014 și s-a numit True Tour, care a avut succes, însă nu s-a comparat cu cel de-al doilea, Stories World Tour din 2015. Atunci, artistul a cântat live în 35 de țări de pe patru continente, pe 31 iulie 2015 ajungând și în România, la celebrul festival Untold. Acolo, el a reușit să încânte peste 60.000 de oameni, ce au dansat pe ritmurile elecronice produse de acesta. 

       Așa cum foarte multă lume știe, Tom Bergling a avut, din păcate, probleme de sănătate. Avicii suferea de pancreatită acută produsă de consumul excesiv de alcool, fiind internat în repetate rânduri în spital și suferind două operații. Acest lucru a dus la oprirea lui din a mai performa live, preferând să aibă mai multă grijă de starea sa de sănătate.

       Din păcate, acesta a decedat la frageda vârstă de 28 ani, în timp ce era în vacanță în capitala statului Oman, Muscat, bănuindu-se că s-a sinucis. Totuși, din ultimele fotografii apărute în presă reiese că acesta se distra de minune.

       Avicii va rămâne în inimile tuturor ca fiind un artist care a reușit să-și impresioneze fanii prin muzica sa, lăsând, totodată, multă bucurie și energie pozitivă în sufletele noastre.

Sursa imagine: pmcvariety.files.wordpress.com

Impresii despre Bologna

Impresii despre Bologna

Nevoia de vintage

Nevoia de vintage

0