Chanel spring-summer 2018 collection

Chanel spring-summer 2018 collection

În ciuda faptului că iarna se află în plina ei desfășurare, vremea de afară, însorită, de altfel, dă avânt sufletelor ce poartă culoarea autentică, plină de exuberanță a anotimpurilor calde. 

 Din acest motiv, icon-ul nostru în materie de bun gust și stil, echipa Chanel, ne propune o colecție de primăvară-vară cu totul deosebită față de ceea ce am văzut până acum. 

Aceasta împrumută cromatica, atmosfera și energia orașului Napole (un reper unic atât în ceea ce privește istoria și cultura, cât și arhitectural vorbind- un mediu citadin perfect) și o transpune în noua colecție de cosmetice apărută, ce corespunde anotimpurilor primăvară-vară ale anului 2018.

Lucia Pica ne-a pregătit  produse care combină vivacitatea orașului ei natal cu explozia de culoare, din care am selectat 3 care atrag, în mod deosebit, atenția și pentru care merită să ne golim cu toții pușculițele, fie că este vorba de un cadou oferit unei persoane dragi, fie că ne gândim la noi înșine.

Voi începe cu POUDRE À LÈVRES, ce reprezintă o combinație sclipitoare între balsam de buze, cu nivel de protecție ridicat și un ruj vibrant, disponibil în 3 nuanțe de roz atent selectate ( 410 rosso pompeiano, 415 rosso parthenope, 418 rosa tempera ). 

LE VERNIS – noul lac care conferă atât strălucire, cât și protecție texturii delicate a unghiilor. Ne atrag atenția cele 39 de nuanțe, printre care regăsim atât culori pastelate, potrivite pentru o dimineață însorită în marile orașe, cât și tonuri îndrăznețe, gata să impresioneze la orice eveniment monden.  Preferatele noastre sunt 634 arrancio vibrante, 592 giallo Napoli, 516 marrinière și 564 sea whip.

 LES 9 OMBRES prezintă o paletă de 9 culori luminoase, dar intense, a căror combinație simbolizează spiritul colorat, descătușat care iese la iveală primăvara. Avem elemente contradictorii, precum verde și gri, roz și maro, negru și albastru, însă tocmai această nouă abordare ne mărește entuziasmul și ne face să vrem să adăugăm o pată de culoare aspectului nostru zilnic. 

Așadar, în ciuda faptului că majoritatea persoanelor nu optează, în general, pentru Chanel, vă încurajez să vă achiziționați cu prima ocazie… de beneficiu financiar cel puțin unul dintre produsele prezentate mai sus.

Căci Coco Chanel înseamnă clasă, iar dacă optezi pentru make-up, măcar să fie de calitate.

Sursă poză: The Best Chanel’ Blogs | Notey

Boogie în miezul Bucureștiului – un bar mai altfel

Boogie în miezul Bucureștiului – un bar mai altfel

Iarna, Despre Vamă

Iarna, Despre Vamă

0