Boogie în miezul Bucureștiului – un bar mai altfel

Boogie în miezul Bucureștiului – un bar mai altfel

Dacă o iei la pas prin Armenească, așa cum fac eu uneori, sigur dai și peste Boogie Bar, un fel de cârciumă cu extra personalitate. La o aruncătură de băț de Moșilor, pe Popa Petre 36, barul îți iese în cale parcă tocmai când ți-e cel mai sete – sau cel mai frig, în cazul meu, care în februarie colind străzile în căutarea unui loc nou, cu iz de acasă.

Am venit la @Boogie Bar să o cunosc pe Geo (@Georgiana Lazăr), una din persoanele care a creat conceptul si a dat viață barului. M-a găsit cu o cafea în față și cu o sclipire în ochi pe care o am când vânătoarea de localuri cool îmi reușește. Sunt o adeptă a cafenelelor și barurilor mai altfel, pe care Bucureștiul mi le ascunde uneori. Iar sufletul meu sociabil și tânăr s-a simțit satisfăcut încă de când am intrat în bar și am dat peste o Mobra foarte arătoasă. Aveam impresia că ea e cea care are grijă de fapt de bar, până să o întâlnesc pe Geo și să văd cine contribuie de fapt cu toată ființa la energia bună dinăuntru.

20157499_1902337650089649_259874379113297457_o.jpg

Pereții sunt plini-ochi cu tablouri, poze si obiecte strânse de-a lungul timpului sau primite, dar aproape niciodată cumpărate. Ce m-a impresionat a fost atenția la detalii. Îmi venea să fac poză și la baie, unde în loc de clasicul recipient de săpun am găsit sticle vechi de Jack și pereți pictați cu icon-urile din lumea rock-ului. Mai sunt multe de văzut dar nu vreau să vă stric surpriza.

23550825_1974078059582274_7319749245057705921_o.jpg

În bar se aude rock, se aude blues, muzică și de generație veche dar și noutăți. În fiecare săptămână sunt seri cu tematică: ba un joc de beer pong, ba disco de anii 70’ și lista continuă, intrați pe facebook și vedeți - https://web.facebook.com/BoogieTheBar/

V-am zis că are și terasă de vară? E protejată de un gard din stuf după care recunoașteți barul din stradă și de un brad care te apără de Soare vara. Aici am auzit că se fac petreceri și grătare. Dar mai vin și adulții serioși din companii importante să se distreze. Oricine ai fi și oricare ar fi ocupația ta, barul îți stă la dispoziție pentru orice idee trăznită de petrecere pe care o ai. Asta dacă nu o organizează ei deja.

Mă plimb să admir tot localul și mă gândesc că are de toate. Dacă vrei să bei ceva, clar nu îți va goli portofelul și poate îți mai rămân și bani de mâncare pe care apropo, poți să ți-o aduci cu tine din altă parte și să o mănânci liniștit la masă, cu ceva de băut de la bar. Dacă nu ai chef de casă și vrei să mergi cu laptopul undeva să lucrezi, aici ți-e locul! Când pleci de la liceu, facultate sau serviciu și vrei o destresare, Boogie e acolo unde l-ai lăsat!

Boogie e o super alternativă pentru barurile din Centrul Vechi pe care le știe toată lumea și sunt deseori arhipline.  Pentru cei care refuză o astfel de conformare la societate, haideți în Boogie până nu devine prea renumit și nu mai aveți loc!

Fotografii: https://facebook.com/BoogieTheBar/

Melancolie

Melancolie

Chanel spring-summer 2018 collection

Chanel spring-summer 2018 collection

0