Un altfel de treasure hunt

Un altfel de treasure hunt

Am auzit niște oameni spunând că-i ceva senzațional dacă reușești să fi eficient în timp ce te distrezi. Ei bine… am o veste minunată pentru voi: din câte se pare, Danube Youth Alliance (DYA) vă pune „senzaționalul” pe tavă. Tinerii membrii ai grupului au organizat în cele mai mici detalii un eveniment caritabil dedicat în totalitate strângerii de fonduri pentru recuperarea celebrei „Cumințenia Pământului”. Și ce mod mai bun de a susține o cauza culturală decât prin folosirea unuia dintre cele mai noi trend-uri în domeniul distracției – un treasure hunt!

Astfel a luat naștere Brâncuși HUNT, iar dacă nu ești la curent cu detaliile, află că urmează să aibă loc pe 18 septembrie și toți banii adunați din taxa de participare vor fi donați pentru recuperarea statuii. (Găsiți totul aici: https://www.facebook.com/events/301416966891029/?ti=icl)

Însă pentru că am vrut să vă oferim mai multe detalii din „culise”, am stat puțin de vorbă despre asta cu echipa de organizare.

Cum a început totul?

Denisa, membru fondator DYA ne spune ca proiectul s-a născut din dorința de a ajuta comunitatea în care trăim prin participarea la această manifestare într-un mod cât mai inovativ și distractiv.

„Strângerea de fonduri pentru opera lui Brâncuși este o cauză de actualitate, cu o perioadă limitată de timp pentru donații, motiv pentru care sunt de părere că cetățenii sunt mult mai dispuși să se implice.” (Monica, unul dintre cei mai noi membrii DYA)

Rețeta succesului (categoria: muncă de echipă)

„Unitate”, „ordine”,”creativitate” și „ascultare” sunt doar câteva din cuvintele cu care trebuie să te înțelegi bine când vrei să organizezi un eveniment.

„Când organizăm ceva, fiecare vine cu idei, propuneri, fără ca discuția de grup să devină un haos, ceea ce este esențial în cadrul unei echipe.” (Monica)

Despre familia DYA

„Echipa Danube Youth Alliance este într-o continuă creștere, avem mulți membri noi, încercăm să îi integrăm, să îi învățăm și să-i formăm ca tineri cetățeni responsabili. Toți dorim să ne implicăm și milităm pentru aceleași valori și asta ne unește.” (Denisa)

Va exista un viitor pentru Brâncuși HUNT?

„Cu siguranță. Nu este primul treasure hunt pe care vrem să îl organizăm. Ne dorim să creștem și să facem proiecte cât mai mari, iar treasure hunt-ul poate fi adaptat în orice situație.” (Denisa)

„O dată cu acest eveniment, noi dobândim experiență în organizare și, prin urmare, ne va fi la îndemână să creem și altele în viitor. Dacă tinerii se arată interesați să participe, înseamnă că este o idee ce merită refolosită și pentru atingerea altor obiective.” (Monica)

Însă până la organizarea viitoarelor ediții, eu zic că-i mai bine să te bucuri de asta de acum. O știi și tu pe aia cu „Profită de situație și simte-te bine!”. Așa că, dacă îți surâde ideea, fă-ți echipă și completează formularul de înscriere pe care îl vei putea găsi în linkul de mai sus la secțiunea „bilete”.

P.S: Și să nu crezi că echipa de organizare a uitat de premii, astfel că echipele câștigătoare se vor alege cu intrari gratuite la Existus escape room, vouchere și bunătăți de cea mai bună calitate, marca Băcănia Rod.

Doi roșii și o mustață

Doi roșii și o mustață

Ce înseamnă să fii blogger?

Ce înseamnă să fii blogger?

0