5 locuri de vizitat in vacanță

5 locuri de vizitat in vacanță

Când am observat, cu întârziere, că numerele din calendar au trecut de jumătatea lunii august, a fost timpul să îmi dau seama de apropierea finalului verii, prilej de amintire a momentelor și, în acest caz, a locurilor care, pentru mine, au definit acest sezon estival.

1.Frudisiac

Motivul principal pentru care am ales localul a fost o recomandare pe care am primit-o, mai exact pentru minunatele clătite. Nu intenționez să aduc un aer poetic, însă pot spune că m-au uimit cu adevărat de la prima gustare.

2. Spațiul M60

Cel mai probabil, aici mă puteați găsi de câteva ori pe săptămână, aducându-mi pe rând prietenii pentru cafeaua bună, gustările și mai ales aspectul frumos, pe care îl las să vă convingă prin pozele pe care le-am făcut:

3.Glaze Haze

Vara înseamnă călătorii, fără îndoială. Am început într-un weekend din iunie printr-o excursie la Brașov, iar când am zărit gogoșeria din care lumea ieșea cu zâmbete pe față, nu i-am putut rezista.

4. Ted’s Coffee

Cred că putem defini cafeaua ca unul dintre cele mai minunate lucruri – dar cum ar fi să o combinăm cu arhitectura? Probabil că aceasta din urmă m-a determinat să trec pe la Ted’s când eram prin zonă, la Universitate.

5.Origo

Este potrivit să închei articolul cu o cafenea ce face parte dintre ale mele all-time-favourites. De la cafeaua aromată la citronada răcoritoare, nu găsesc ceva care să nu îmi placă la Origo.

ArtistiQue vă urează distracție plăcută în săptămâna de vară rămasă și nu numai!

Feel it

Feel it

Prin București: la pas și…pe patru roți

Prin București: la pas și…pe patru roți

0