O IDEE + O ȘANSĂ REALĂ = O SPERANȚĂ PENTRU VIITOR #EXCEPȚIONALII 2017

O IDEE + O ȘANSĂ REALĂ = O SPERANȚĂ PENTRU VIITOR #EXCEPȚIONALII 2017

Dacă ești un licean pasionat de proiecte extrașcolare și voluntariate sau dacă te-ai aventurat printre standurile celor de la Opportunity weekend, atunci trebuie să fi auzit de „Școala de valori” cel puțin o dată în viață. Iar dacă nu, cred că ar fi un moment bun pentru puțină documentare.

Cum mi-am propus să încerc să fiu om bun o dată pe lună, aș vrea să-ți împărtășesc câteva informații prețioase despre un proiect minunat care este foarte probabil să te intereseze.

Înființat în 2014 de „Școala de valori”, „Excepționalii” este un proiect ce se aseamană, mai degrabă, cu o academie a succesului, ce are scopul de a pregăti liderii de mâine. Tinerii participanți au șansa de a trece printr-unul din cele mai ample programe de dezvoltare personală și antreprenoriat, care include ateliere de autocunoaștere, organizate de traineri experimentați, întâlniri cu oameni de succes dintr-o gamă variată de domenii, vizite în cele mai prestigioase și influente instituții și companii bucureștene și organizarea unor proiecte de impact în mai multe orașe din România.

Eu zic că sună bine, poți să mă contrazici?

Toate oportunitățile acestea pot fi ale tale, te pot ajuta șă crești și să-ți transformi „visele fanteziste de revoluție” într-o realitate palpabilă. Dar poate te întrebi – ce calități ar trebui să aibă un adolescent „exceptional”? Conform cerințelor Școlii de valori, acesta se remarcă prin: creativitate, dedicare, apreciere pentru standardele înalte, o curiozitate nebună și rezultate personale foarte bune (note, premii la concursuri sau olimpiade).

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, atunci ai toate șansele. Termenul limită pentru înscrieri este 4 decembrie 2016, iar toate detaliile de care ai nevoie îți stau la dispoziție pe http://www.scoaladevalori.ro/proiecte/exceptionalii

Foto : Arhiva Exceptionalii

2016: încărcare 99%

2016: încărcare 99%

Despre friendzone, crush-uri si ciocolată

Despre friendzone, crush-uri si ciocolată

0